Enter your keyword

Het Jaar Rond ~ Peuter, Kleuter & Kinder Yoga

Het Jaar Rond ~ Peuter, Kleuter & Kinder Yoga

Het Jaar Rond ~ Peuter, Kleuter & Kinder Yoga

Ook wanneer je nog kind bent, ben je in de studio heel welkom. Grote kinderen en minder grote kinderen tot aan de aller kleinste kunnen in de studio hun hart ophalen.

De verschillende vormen die worden aangeboden sluiten aan bij de belevingswereld van peuters, kleuters, of grotere kinderen. In de Peuter en in de Kleuter Yoga sessies ben je als ouder-kind duo van harte welkom. In deze lessen gaan we speels aan de slag met yoga houdingen, beweging, ademspel en ontspannings. De lessen worden voor zowel de peuters als de kleuters thematisch opgebouwd rondom de kringloop van het jaar.

De kinder yoga heeft dit jaar een nieuwe naam gekregen: ‘Het Jaar Rond,’ en dat is precies wat we samen gaan doen. We duiken in deze lessen in beweging, yoga asana (houdingen) ontspanning & meditatie om vanuit daar je creativiteit te onderzoeken. De lessen gaan mee met de cirkel van het jaar en elke les sluiten we af met een creatief component rondom het thema. Deze lessen zijn voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 11/12 jaar.

Agenda januari – maart 2020

Peuter Yoga (ouder&kind)

Data volgen in de eerste week van januari

Kleuter Yoga (ouder&kind)

Vrijdag 10 januari 15.15 – 16.00 : Kleuteryoga ~ Winterwonderland

Vrijdag 14 februari 15:15 – 16:00: Kleuter Yoga ~ Liefde

Vrijdag 27 maart 15:15 – 16:00: Kleuteryoga ~ Lente

Je boekt de lessen Kleuter Yoga per sessie of in een setje van 3 voor jan, feb, maart 2020. Kijk voor meer info bij de betreffende sessie of kijk wanneer je aan alle 3 de lessen deel wilt nemen bij de sessie van vrijdag 10 januari.

Kinderyoga ~ Het Jaar Rond

vrijdag 17 januari 15.30 – 16.30: Kinderyoga ~ Het Jaar Rond ~ Nieuw Begin

vrijdag 21 februari 15:30 – 16.30: Kinderyoga ~ Het Jaar Rond ~ Verandering & Groei

Vrijdag 20 maart 15.30 – 16.30: Kinderyoga ~ Het Jaar Rond ~ Smeltende Winter & Evenwicht

Je boekt de Jaar Rond sessies per sessie of  in een setje van 3 voor jan, feb, maart 2020. Kijk voor meer info bij de betreffende sessie of kijk wanneer je kind het jaar mee rond wil gaan in alle 3 de sessies bij de sessie van vrijdag 17 januari.

Bekijk hier de tarieven voor de yoga sessies voor kinderen.

Related Posts