Enter your keyword

Najaar 2019 – Agenda September, Oktober, November

Najaar 2019 – Agenda September, Oktober, November

Najaar 2019 – Agenda September, Oktober, November


Morgen, 1 augustus 2019 – Lammas of Lughnasad – markeert het middelpunt tussen de Summer Solstice (Midzomer 21 juni) & Herfts Equinox (21 september). Het is de top van de zomer en tegelijkertijd ook het begin van de oogstperiode. Dit is de tijd dat de oogst wordt binnen gehaald en bewaard voor de koude en donkere maanden van de herfst en winter die in het verschiet liggen.

Ook voor ons is dit de tijd om te oogsten wat we gezaaid hebben en om te kijken naar hoe al onze persoonlijke acties en investeringen tot bloei zijn gekomen en de cirkel rond is. Zomer is vaak een moment van rust in ons drukke bestaan en de warme dagen waarop je lekker lummelt geven ruimte voor reflectie. Hoe is het dit jaar gegaan? Waar ben je tevreden mee? De top van de zomer is de tijd om dit te vieren!  En ook om buiten die laatste periode van warmte en zon te ervaren, voordat de drukte van september, de herfst & de wind van verandering er weer aankomt.

Ook ik neem tijd om te reflecteren en koesteren. In april ging de studio weer open. Vele van jullie kwamen terug en ook nieuwe yogi’s stapte de studio binnen. Het is een ontzettend voorrecht om les te mogen geven aan jullie en op deze fijn plek te mogen werken en leven. Als ik kijk naar ‘Lammas’ – het feest voor de grote oogst – dan kijk ik terug op een bewogen zaai, kiem & bloei tijd van de ‘zaadjes’ die ik met de Winter Solstice heb geplant. De intentie was vooral om de studio weer te laten bloeien en om zoetjes aan naar een eindfase van mijn 300 uurs opleiding toe te bewegen. En daar ben ik bijna – voor de herfst zijn intrede doet 😉 Voor nu ligt er de agenda voor je met fijne lesreeksen, Moon Flows (volle en nieuwe maan), Sacred Junctures (bijzondere kruispunten in het jaar) en cursussen.

Ik wens je een hele goede oogst toe, vier dat laatste stukje van het licht en van de zomer en wie weet tot op de mat!

Namasté,

Leonie


AGENDA September & Oktober 2019:

Prana & Easy Flow Yoga, Well Woman Yoga & Fertility Yoga lesreeksen

Dit zijn reguliere yoga lessen die in een reeks van 6 lessen plaatsvinden. Wanneer de reeks ten einde is, zal er opnieuw een lesreeks van start gaan. De inhoud van de lessen is tegelijkertijd altijd in beweging 🙂 en op die manier ontstaat er een mooie cylcus.

Vrijdag 30 augustus 9.00 – 10.15: Well Woman Yoga
Deze reeks van 6 lessen van 75 min. loopt t/m 25 oktober – € 70,00
Yoga les speciaal voor vrouwen van ALLE leeftijden. Lees meer…
 
Vrijdag 30 augustus 10.30 – 11.45: Fertility Yoga
Deze reeks van 6 lessen van 75 min. loopt t/m 25 oktober – € 70,00
In deze sessies staat jullie kinderwens en vruchtbaarheid centraal, en in het bijzonder het vinden van ontspanning en acceptatie in deze reis. Lees meer…
 
Dinsdag 3 sept. 9.00 – 10.15: Prana Flow Yoga
Deze reeks van 6 lessen van 75 min. loopt t/m 22 oktober – € 70,00
Deze lessen worden gegeven volgens het principe van de Vinyasa flow yoga en zijn Prana Vinyasa inspired. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij je beweegt op het ritme van je adem. Lees meer…
 
Woensdag 4 sept. 9.00 – 10.15: Easy Flow Yoga (VOL)
Deze reeks van 6 lessen van 75 min. loopt t/m 23 oktober – 70,00
Ook deze lessen worden gegeven volgens het principe van de Vinyasa flow yoga en zijn Prana Vinyasa inspired. Dit is een dynamische vorm van yoga waarbij je beweegt op het ritme van je adem. De Easy Flow les is nét wat minder ‘pittig’ dan de Prana Flow les en bevat ook yin houdingen (asanas). Lees meer…
 
 
Woensdag 2 okt. 19.30 – 20.45: Happy Mama Only Yoga 
Deze 3 sessies van 75 min. vinden plaats op 2, 9 & 23 oktober – € 12,50 per sessie, ook los te boeken.
Postnatale les voor mama’s die 0 – 2 jaar geleden zijn bevallen. Een fijne yoga sessie speciaal voor jou, om jezelf als moeder te verzorgen! Geef je over aan vloeibare flow en inspanning en eindig daarna een heerlijk in ontspanning. Om op deze manier alle zorgen, lijstjes en klussen van de dag van je af te laten glijden. Lees meer…
 
Zaterdag 5 okt. 10.45 – 12.00: Intro to Yoga Cursus
Deze reeks van 4 lessen van 75 min. loopt t/m 26 oktober – € 45,00
Nog nooit yoga beoefend en zou je het graag eens willen proberen? Dan is dit de cursus voor jou. Stap voor stap ontdek je de basisbeginselen van yoga houdingen (asana), ademhaling (pranayama) en meditatie (pratyahara & dhyana). Lees meer…
 

New & Full Moon Flows & Sacred Junctures 
September t/m december 2019
Elke maand met nieuwe en volle maan vindt er in de studio een lange Moon Flow sessie plaats. Dit zijn juicy flow sessies van 90 min. waarin er extra tijd is voor verdieping en voor een ontspanning en vloeibare & juicy meditatie vanuit je hart. De Moon Flows zijn verbonden met ofwel de zachtere energie van de nieuwe maan of de wat dynamischere energie van de volle maan. Ook bewegen ze mee met de seizoenen van grondend in de roerige herfst tot zachter, verstillender & ‘heart-opening’ richting de donkerste dagen van ons jaar. Kortom, een sessie waar je blij van wordt en waarna je met een ruim & licht hart terug naar je leven gaat. 
 
Sacred Junctures vinden plaats op de speciale ‘kruisingen’ in het jaar. De overgang van zomer naar herfst en natuurlijk de overgang van herfst naar winter, de stille, donkere tijd rond kerst en rondom de komst van het licht. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vrijdag 1 november 2019 – Sacred Juncture 19.00 – 21.30 – Shamain – From Old to New 
 
 
 
 
 
 
Zaterdag 21 december – Sacred Juncture 15.00 – 17.30 – Winter Solstice 
 
De Moon Flows duren 90 min. en kosten € 15,00. De Sacred Junctures zijn verdiepende ‘immersions’ waar je je 2.5 uur onderdompeld in flow, ontspanning & meditatie ( € 25,00). 
 
 

Kinder Yoga Workshops Augustus 2019
 
Op vrijdag 16 augustus vinden er in de studio twee Kinder Yoga Sessies plaats. In deze sessies worden kinderen op een speelse manier meegenomen in de basis beginselen van de yoga. 
 
 
Vrijdag 16 augustus 14.15 – 15.00 – Kinder Yoga (4-7 j.) – Ga Je Mee naar het Strand?
Ga je met ons mee naar het strand? We gaan schelpen zoeken, het water op, en samen onderzoeken welke dieren er nou in en bij de zee wonen. En laten ons tot slot door de golven heen en weer wiegen in ontspanning.
 
Vrijdag 16 augustus 15.15 – 16.15 – Kinder Yoga (8 – 12 j.) – De Grote Oceaan!
Ook wij gaan naar zee. Naar de oceaan zelfs! We gaan het water op waar we allerlei krachtige houdingen uitproberen en je leert te ademen als de oceaan. Tot slot laten we ons meevoeren in ontspanning daar waar de stroom ons brengt. 
 

 
Peuter Yoga Workshop – Oktober 2019
 
Woensdag 16 oktober 9.00 – 9.45 – Peuter Yoga: het Herfstbos!
De herfst komt er weer aan! Alle blaadjes kleuren rood, oranje of geel en worden misschien al door de wind meegomen of dwarrelen langzaam naar de grond. Kom jij samen met papa of mama (of misschien oma of opa) ook eens kijken naar dat mooie herfstland? 


 
En Dan Nog Dit…
Vanaf donderdag 10 oktober: Yoga Book Club in de studio; “Over de Werking van Yoga’ door Micheal Roach & Christie Macnally. We bespreken in 4 avonden (okt, nov, dec & januari) het boek en de achterliggende yoga filosofie.
 
Vanafinsdag 22 oktober: Prana Flow Yoga – 6 lessen van 75 min. van 18.30 – 21.15
én
Dinsdag 22 oktober Well Woman Yoga – 6 lessen van 75 min. van 20.00 – 21.15
 
Vanaf woensdag 6 november: Yoga voor Mannen! 4 lessen van 75 min. van 18.30 – 19.45
én
woensdag 6 november: Soma Prana Flow – 6 lessen van 75 min. van 20.00 – 21.15
 
Meer informatie volgt hierover in de volgende nieuwsbrief. 
 

 
Volg de studio voor het laatste nieuws & events op Facebook of voor kleine blogs en inspiratie op Instagram
 
 
 
Namasté & Blessings in all Ways <3 <3 <3

Related Posts