Enter your keyword

NIEUWE CURSUS: BIRTHLIGHT PRENATAL YOGA – Start 31 augustus 2019

NIEUWE CURSUS: BIRTHLIGHT PRENATAL YOGA – Start 31 augustus 2019

NIEUWE CURSUS: BIRTHLIGHT PRENATAL YOGA – Start 31 augustus 2019

Het laatste weekend van augustus start er op zaterdagochtend 31 augustus van 9.00 – 10.15 een nieuwe cursus Birthlight Prenatal yoga.

Deze cursus is zowel bedoeld voor zwangere yogini’s die hun practice wat willen verdiepen of op een andere manier willen benaderen en voor zwangere mama’s die dit moment in hun leven willen gebruiken om voor het eerst kennis te maken met yoga en op de mat te stappen.

De lessen zijn actief en dynamisch, brengen een lach op je gezicht – want humor op de yoga-mat is ook heel belangrijk – en bevatten natuurlijk een flinke dosis ontspanning. Tegelijkertijd is elke les een mooi moment van bewust bezig zijn met je zwangerschap en het kindje wat groeit in je buik. Na de les stap je lichter en met meer ruimte  je hoofd, lijf en hart de deur weer uit!

Cursusinfo:

Data: Zaterdag 31 augustus, 7 en 14 en 28 september & 5 en 12 oktober

Kosten: € 90,oo voor 6 lessen van 75 min. + cursusmateriaal.

Cursus Birth Prep Yoga – Oktober 2019

Ook zal er op dinsdag 1 oktober een nieuwe cursus Birth Prep yoga van start gaan (4 lessen ter voorbereiding op de bevalling voor 30+ wk zwangerschap). Data voor deze reeks zijn 22 oktober en 5, 12 & 19 november.

Tijdens deze reeks vindt er een Partner Workshop plaats op zaterdag 26 oktober waar je partner een paar extra fijne kneepjes leert om jou nóg beter te kunnen ondersteunen tijdens de bevalling.

Kijk hier voor meer info over tarieven van zowel de Prentale yoga als Birth Prep. In de rest van de tabs kun je nog wat extra inhoudelijke informatie over beide lesvormen vinden.

Namasté!

Leonie

Related Posts