Enter your keyword

Nieuwe lesreeksen in Mei & Juni 2019

Nieuwe lesreeksen in Mei & Juni 2019

Nieuwe lesreeksen in Mei & Juni 2019

Cursus Easy Flow Yoga

Op woensdag 15 mei start een nieuwe lesreeks Easy Flow yoga van 6 lessen. De lessen vinden plaats op woensdagochtend van 9.00 – 10.15.

Deze lessen zijn nu de cursus van start is gegaan in Momoyoga ook als losse sessie te boeken met een One-Time Yogi (Well Woman/ Easy Flow) credit. 🙂 Kijk hier voor meer info over lesinhoud & data. 

Prana Vinyasa Inspired! 

In deze cursus ga je fijn flow-end de les door en sta je na afloop met een fijne blos op je gezicht en een licht hart weer buiten – met de zon op je neus. De eerste les besteden we aandacht aan de Surya Namaskars, wat onze basis vormt voor de lesreeks. Vanuit die basis bouwen we uit naar mooie flows!

Wat kun je verwachten? 

De eerste les een inleiding in Vinyasa Flow yoga – voor zowel nieuwe als ‘seasoned’ yogis en yoginis 🙂 Vanuit die introductie neemt Leonie je vervolgens mee in 5 fijne Prana Vinyasa Flow geïnspireerde sessies; een ritmische, dynamische vorm van yoga gecreëerd door haar inspirator & docent Shiva Rea. De ene keer een zachte en lichte flow  en de andere keer een wat pittigere les.

Alle asana’s worden zo aangepast dat zo voor iedere yogi of yogini passen qua intensiteit. Zodat jij precies krijgt wat je nodig hebt.

Level: all levels welkom! Voor de beginnende yogi een fijne instap en doe je al wat langer yoga, dan is geeft het de tools om je practice te verdiepen en evt. nieuwe grenzen van je yoga practice & jezelf te ontdekken. And… be prepared to sweat a bit 😉

Investering: € 70,00

Kijk hier voor meer informatie:-)

Cursus Well Woman Yoga

Op vrijdag 10 mei start er een cursus van 6 lessen Well Woman yoga. De lessen vinden plaats op vrijdagochtend van 9.00 – 10.15. 

Deze lessen zijn nu de cursus van start is gegaan in Momoyoga ook als losse sessie te boeken met een One-Time Yogi (Well Woman/ Easy Flow) credit. 🙂 Kijk hier voor meer info over lesinhoud & data. 

Birthlight Well Women yoga is een vorm van yoga speciaal voor vrouwen waarvan Françoise Freedman – Leonie’s wijze & inspirerende Birthlight Teacher – de basis heeft gelegd.

De lessen van de cursus spelen in op de individuele behoeften van vrouwen rondom menstruatie klachten, vruchtbaarheid, vóór de conceptie, tussen zwangerschappen, rondom de (peri)menopauze, of wanneer je als vrouw jezelf op een andere manier wilt verzorgen.Moe, gestrest, of bang voor tijden van hormonale schommelingen?

Well Woman yoga maakt gebruik van de wijsheid van Ayurveda – de oude Indiase gezondheidsleer – om je welbevinden te verbeteren via specifieke yoga practices. Door mentale en fysieke balans te bevorderen voel je je kalm en vitaal; misschien wel de sleutel tot een stress-vrije ik!

Alle oefeningen zijn gemakkelijk te volgen voor vrouwen van alle leeftijd, van beginner tot de meest ervare yogini. Alle lessen bevatten een flinke dosis ontspanning en late je kalm, gebalanceerd en vitaal weer de studio uitstappen!

Inner Peace gegarandeerd 😀

Investering: € 70,00

Kijk hier voor meer informatie 🙂

Namasté en tot op de mat!

Related Posts