Enter your keyword

Lesrooster

Rainbow Tree Studio werkt met het online reserveringssysteem van Momoyoga. Je kunt via deze link het online systeem bereiken.
Je bent altijd welkom om via deze weg een les te boeken, ook wanneer je nog niet eerder in de studio bent geweest.

Hieronder vind je een overzicht van de komende lessen. Vanaf 2020 volgen we The Journey of the Year, oftewel de reis van het jaar. Deze reis begint met de ‘Rebuild & Restore’ cycle deze winter. Vanaf de Winter Solstice op 21 december tot aan de Lente Equinox op 21 maart gaat aandacht uit naar versterken en herstellen, zowel je lijf, hoofd & hart. We doen dit in de ‘Rebuild & Restore’ yoga wekelijkse lessen (Solar, Lunar, Soma) en in de Moon Flows rond de volle & nieuwe maan, in de Shakti Sessions voor vrouwen op zaterdag en in de Sacred Junctures (4 januari, 31 januari & 21 maart). Wil je meer weten over wat je in de winter nodig hebt of over de ‘Rebuild & Restore’ yoga, kijk dan hier.

Ook voor de kleinere yogi’s staan er deze winter van januari tot eind maart weer een aantal mooie lessen op het rooster. Kijk hier voor meer informatie over de Peuter, Kleuter & Kinder Yoga lessen.

En meer info over de verschillende lesstijlen vind je hier 🙂 Namasté!