Enter your keyword

Workshops en meer

Met enige regelmaat worden in de studio workshops gehouden. Via de nieuwsbrief wordt iedereen uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Meer informatie hierover is ook te vinden op onze nieuwspagina.

Workshops worden vaak opgebouwd rondom een bepaald thema, bijvoorbeeld de wisseling van de seizoenen, een bepaalde peak asana waar we naartoe werken, de relatie tussen yoga en Ayurveda, of een speciale focus op meditatie.

Je hoeft niet ingeschreven te zijn bij de studio om deel te kunnen nemen aan workshops.

Mindfulness is een manier van leven. Als je ‘mindful’ bent, ben je met je aandacht bij wat je aan het doen bent. Je neemt de situatie zoals die is, voert geen strijd om dingen anders te maken dan ze zijn en neemt afstand van hersenspinsels.

Met enige regelmaat start er een training mindfulness in de studio,  verzorgd door Annemarie Vaarkamp van “De Binnenkamer”.

De training mindfulness bestaat uit acht bijeenkomsten van ongeveer twee uur. Met een groep van maximaal 10 mensen oefen en onderzoek je jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. Geleide meditaties, bewegingsoefeningen en cognitieve technieken zijn onderdeel van het programma en er wordt gewerkt volgens de MBCT-traditie. Iedere week krijg je oefeningen mee naar huis. Cd’s met instructies en ook oefeningen die je thuis en op je werk kunt toepassen. Je oefent ongeveer een half uur tot drie kwartier per dag.

Meer informatie vind je op de website van De Binnenkamer. Kijk bij het “groepsprogramma” voor de startdata van de volgende trainingen.

Wil je werken aan specifieke yoga houdingen? Of ben je herstellende van een blessure? Of misschien wil je gewoon rustig genieten van een ontspannen flow op maat gemaakt? In al deze gevallen kun je bij Rainbow Tree Studio terecht voor een private les.  Je kunt alleen of met z’n tweeën een private les boeken. Neem even contact op om je specifieke wensen of doelen kenbaar te maken zodat de les helemaal aan je verwachtingen voldoet! De private lessen duren een uur en een verantwoord sapje en hapje na afloop zijn inbegrepen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over workshops en andere activiteiten in de studio.

Je kunt je aanmelden via deze link.

De prijzen van workshops variëren en worden per workshop in de nieuwsbrief vermeld. Betalen kan online via iDeal of met pin in de studio.

Private lessen kosten € 50,- per uur.

Ben je op zoek naar een ontspannende activiteit voor je medewerkers of collega’s? In een yogastudio of op jouw bedrijfslocatie? Of wil je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest organiseren? Rainbow Tree Studio denkt graag met je mee om yogalessen op maat te verzorgen!
Neem voor meer informatie contact op via het formulier onderaan deze pagina.