Enter your keyword

XL Full & New Moon Flows – Spring & Summer 2019

XL Full & New Moon Flows – Spring & Summer 2019

XL Full & New Moon Flows – Spring & Summer 2019

Elke weekend rond nieuwe of volle maan zal er een XL Moon Flow sessie plaatsvinden van 90 min. op zaterdagochtend om 10.45!

Dit voorjaar duiken we in flows rondom de elementen. We gaan van zwaar naar lichtere practices – van water in april (zwaarder; denk aan de weerstand & kracht van water), vuur in mei (the fire van staande balans, core-werk 😉 naar element ruimte in juni – heart openers waarbij je in volle bloei en kracht de zomer in gaat.

Net zoals de natuur in het seizoen weer opbloeit, onder winterse aarde ineens groene blaadjes tevoorschijn komen en kale bomen dichte knoppen hebben die niet nadenken maar met de flow meegaan wanneer de zon sterker en langer begint te schijnen, zo gaan we ook met die flow mee op de mat.

De New Moon flows zijn vooral wat zachter; een mooie combinatie tussen flow en langere ‘holds’ in houdingen – denk aan yin yoga. De Full Moon flows zijn wat pittiger; be prepared to sweat zullen we maar zeggen 😉

AGENDA:

XL Moon Flows Mei – Come on Baby Light My Fire!

XL New Moon Flow – zaterdag 4 mei 2019
10.45 – 12.15

De lente is in mei écht gearriveerd en alles groeit en bloeit. In deze zacht vurige flow ontstaat de ruimte om ook het vuur in jezelf tot volle bloei te laten komen. Zachte flow – met béétje pit – die ook hier weer naar de langere holds (yin) toe vloeit.

XL Full Moon Flow – zaterdag 18 mei 2019

10.45 – 12.15

Vandaag voel je je vuur branden, op een goeie manier 😀 Core werk, staande balans en voor wie de zonnige lente energie voelt: arm balans! En dat samen gevoegd in een fijne flow waarna je krachtig en tegelijkertijd licht van de mat af stapt.

XL Moon Flows juni – Your Space

XL New Moon Flow – zaterdag 1 juni 2019

De lente is bijna op de piek van bloei en allles groeit en neemt meer ruimte in. Ook het moment voor jou om ruimte in en om jezelf te ontdekken. Vanuit water en vuur ga je nu naar een ‘lichtere’ flow. Hoe neem jij ruimte in? We beginnen met Namaskars en een fijne flow en laten daarna los in langere holds (yin).

XL Full Moon Flow – zaterdag 15 juni 2019

Een kleine week voor de Summer Solstice die het einde van de lente en het begin van de zomer markeert, duiken we in een celebration flow. Zomer is het seizoen van vieren, celebration. Alles het harde werk is gedaan en tot volle bloei gekomen en nu is het tijd om daarvan te genieten; zo ook tijdens deze intense maar o zo fijne flow. Jippie!!

Ook in juli, augustus zullen er rondom nieuwe en volle maan XL Moon Flows plaatsvinden 🙂

Namasté!

 

 

Related Posts